Ved festdekket bord i Storstova kan det dekkes opp til 40 gjester.

Bryllup

Omgivelsene og atmosfæren på Nes Gard skaper en enestående ramme for et intimt og hyggelig bryllup.

Særpreget miljø i stuer og soverom, og med unik beliggenhet med utsikt til Lusterfjorden, Feigumfossen og Nes kirke.

Vi skreddersyr bryllupsopplevelsen med fest tre dager til ende, der oppholdet i seg kan gi mange gode minner.

En brylupshelg på Nes kan for eksempel forløpe seg slik:
Fredag: Uformell sammenkomst med servering i Naustet, gjerne med litt underholdning, musikk og en svingom. Er været bra, er det også muligheter for bryggedans, rett utenfor naustet.
Lørdag: Kringle, kaffe og litt frukt i hagen før vielsen. Etter vielsen samles gjestene til velkomstdrink og canapéer, mens brudeparet vier sin oppmerksomhet til fotografen. Bryllupsmiddag med kulinariske retter fra valgt meny, samt gode viner. Kakebord, nattmat og dans!    
Søndag: Solid frokost/brunch før avreise.


Dale Kirke.

Valg av kirke

Ønsker en vielse i kirke, kan en velge mellom Nes Kirke nede i vår frukthave eller vår vakre lokale "katedral", Dale kirke, middelalderkirke fra 1250.

Overnatting

Våre soverom er alle forskjellige og med spesielle interiør, de fleste med utsikt til fjorden. Noen rom har balkong eller terrasse, vår brudesuite med balkong kan anbefales!

Tidspunkt

Vi anbefaler månedene mai, juni og september. Ta kontakt i god tid hvis en ønsker en spesiell helg, og vi kan utarbeide et tilbud. Våren er vakker på Nes, med fruktblomstring i mai og med snøkledde fjell som omkranser det storslagne fjordlandskapet. Høstens vakre farger kan også gi en fin ramme, og i september er det fri plomme- og epleslang i vår frukthage!


Natur- og kulturopplevelser

Når bryllupsgjestene bor her en helg eller mer, er mulighetene mange for unike natur- og kulturopplevelser: Urnes stavkirke, Galleri Walaker, Jostedalen, fjellgården Fuglesteg, samt besøk på Navarsete, stølen vår i Breheimen.

Vi er gjerne behjelpelige med kontakt med prest og lån av kirke, organist, lokal fotograf og frisør.

Har du spørsmål, ta kontakt: post@nesgard.no  eller tlf.: 95 23 26 94

Vertskap: Mari og Asbjørn Månum