FERIEOPPHOLD MED UNIKE NATUR- OG KULTUROPPLEVELSER

Nes Gard ligger ved inngangen til tre nasjonalparker: Jostedalen, Breheimen og Sognefjellet. Populær base for fotturister som ønsker å utforske disse nasjonalparkene. Kulturperler som Urnes Stavkirke, Galleri Walaker, Munthehuset og Dale kirke er også verdt et besøk.
I mai/juni er det fine forhold for vårskiturer og toppturer i Jostedalen og på Sognefjellet. Og dagen kan avsluttes med forfriskninger i hagen vår, i  lyse vårkvelder og med fruktblomstring.

Gjestegård med spesielt miljø

Det er 7. generasjon som nå driver gården, som tidligere drev med husdyr og fruktproduksjon. Nå er gårdstunet fra ca. 1850 bygget om og restaurert, og vi har plass til ca. 35 gjester. Alle rom har private bad og forskjellig interiør,  noen har egen balkong eller terrasse. Videre har vi familierom med 3-4 sengeplasser samt to spesielle avdelinger, der 2 soverom disponerer egen privat stue.
I hagen kan en slappe av etter dagens utflukt, før en inntar spisesalen og nyter kveldens 3-retters middag. Utleie av sykler,  kajakk, og robåter.

NAUSTET

Over naustet var det tidligere et stort rom for tørking av tobakk. Dette er nå satt i stand til møterom/festsal. Rustikt miljø og med vakker utsikt, godt egnet for grupper som ønsker et uformelt arrangement.

NAVARSETE I BREHEIMEN

Nes Gard har en støl, Navarsete, som for tiden er selvbetjent turisthytte, utleid til DNT. Våre gjester er velkomne til å besøke Navarsete, det tar 15 min. å kjøre fra Nes til parkerings-plassen i Engedalen. Videre er det en halvtimes gange i lett turterreng inn til stølen. På Navarsete kan du raste og også overnatte. ø