Toppturer på ski i april/mai

Base på Nes Gard gir en sentral beliggenhet for mange unike vårturer på ski, til Jostedalen og Sogndalsdalen, og til Sognefjellet med Hurrungene. De mange turalternativene gjør at en alltid kan finne en tur som passer med værforholdene.


SOGNEFJELLET

I april er det adkomst med bil til Turtagrø og Oskarshaug, der en kan seg opp på Dyrhaugstind, Fanaråken og Store Ringstind.  Fra 1. mai åpner  Sognefjellsveien som gir muligheter for tur til toppene rundt Smørstabbreen som Storebjørn, Saksa og Skeia.
En kan ta med skiene helt opp til de fleste av toppene før en starter seilasen ned igjen.

JOSTEDALEN

I Jostedalen er mulighetene mange, som toppturer til Vongsen og Asbjørnsnosi.  En spesiell opplevelse er turen til Hest, med utsikt utover Jostedalsbreen.

SOGNDALSDALEN

På avreisedagen kan det passe med en tur til en av disse toppene:
Blåfjellet: En kan heisen opp og følge merket løype til Vardafjellet og videre helt opp til Kambafjellet. To alternative ruter kan velges ned igjen.
Frudalen: Med start på Frudalen toppturparkering er det flere turalternativer.
Togga: Dette er en annen flott topptur, men her er en avhengig av stabile snøforhold. Egen parkeringsplass for toppturer på Brandhaugadn.

ETTER SKITUREN

Etter endt skitur kan en slappe av og nyte våren nede ved Lusterfjorden, i hagen eller i peisestua på Nes Gard. Om kvelden serveres velsmakende
3-retters middag, lørdag kveld byr vi på festmeny.

GRUPPER

Små og store grupper kan også i mai få med lokalkjent guide. Ta kontakt for et tilbud, vi skreddersyr gjerne et ønsket opplegg, med toppturer eller fjellskiturer. 

VÅREN 2017

Vi har i øyeblikket ledige plass i påsken, 12.04 - 17.04. Disse dagene kan du velge mellom å gå turer på egenhånd eller med lokalkjent guide.
Videre kan vi tilby opphold i Kr. Himmelfart helgen, i dagene 24. -  28. mai.  Øvrige helger i april/mai er allerede fulltegnet.
Velkommen til unik våropplevelse med toppturer på ski, og med Afterski i Naustet og kanskje et bad fra brygga?
Påmelding eller ønskes mer informasjon, ta kontakt med Anders Månum:
amaanum77@gmail.com eller tlf. 412 01 152

PRISER 2017 - TOPPTUR OPPHOLD

Per person i dobbeltrom med privat bad, utsikt til fjorden.
Inkludert: Frokost, stor nistepakke/termos og 3-retters middag.
To døgn: Kr 2 100
Tre døgn: Kr 3 000
Fire døgn: Kr 3 850
Fem døgn: Kr 4 650
Vennegrupper: Be om tilbud
Tillegg for lokalkjent skiguide hvis en ønsker dette, kr 750 per dag

 post@nesgard.no   Tlf. 952 32 694